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  1. 学術雑誌論文
  2. Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology

Traditional healthful fermented products of Japan

https://it-hiroshima.repo.nii.ac.jp/records/97
https://it-hiroshima.repo.nii.ac.jp/records/97
58fdaf4e-0437-448f-b696-776d74e09db1
名前 / ファイル ライセンス アクション
Traditional Traditional healthful fermented food of Japan 1.pdf (742.3 kB)
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-03-30
タイトル
タイトル Traditional healthful fermented products of Japan
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 probiotics
キーワード
主題Scheme Other
主題 black rice
キーワード
主題Scheme Other
主題 vinegar
キーワード
主題Scheme Other
主題 natto
キーワード
主題Scheme Other
主題 miso
キーワード
主題Scheme Other
主題 soy-sauce (shoyu)
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
著者 Murooka, Yoshikatsu

× Murooka, Yoshikatsu

WEKO 502

Murooka, Yoshikatsu

ja-Kana ムロオカ, ヨシカツ

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Yamashita, Mitsuo

× Yamashita, Mitsuo

WEKO 503

Yamashita, Mitsuo

ja-Kana ヤマシタ, ミツオ

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室岡, 義勝

× 室岡, 義勝

WEKO 504

en 室岡, 義勝

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 A variety of fermentation products, such as foods containing probiotic bacteria, black
rice vinegar (kurosu), soy sauce (shoyu), soybean-barley paste (miso), natto and tempeh,
are sold in food stores in Japan. These fermented food products are produced by
traditional methods that exploit mixed cultures of various non-toxic microorganisms.
These microorganisms include lactic acid bacteria, acetic acid bacteria, sake yeast, koji
molds and natto bacteria. Many traditional fermented foods have been studied and their
effects on metabolism and/or immune system have been demonstrated in animal and/or
human cells. This review summarizes the scientific basis for the effects of these
traditional food products, which are currently produced commercially in Japan.
書誌情報 Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology

巻 35, 号 8, p. 791-798, 発行日 2008-08
出版者
出版者 Springer
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 14765535
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11960951
DOI
関連タイプ isVersionOf
識別子タイプ DOI
関連識別子 info:doi/10.1007/s10295-008-0362-5
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1007/s10295-008-0362-5
関連名称 http://dx.doi.org/10.1007/s10295-008-0362-5
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ AM
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa
日本十進分類法
主題Scheme NDC
主題 588
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Ver.1 2023-07-25 10:58:08.525120
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